Språkfel #2 – Vadstena slott


När man nu kostar på både det ena och andra på slottet i Vadstena, kunde man då inte sett till att stava rätt på skyltarna som visar utrymningsvägarna? För man menar ju inte alls att visa enbart (Herr eller fru?) Utrymnings plan.. Det ska nog dock snarare skyllas företaget som gjort skyltarna än administrationen på slottet, men fel är det oavsett. Den 10/6 2012 fotade jag eländet.

Detta inlägg är publicerat i språkfel. Bokmärk permalänk. Skriv en kommentar eller lämna en trackback: Trackback URL.

En trackback

  • Av Allfrequencyjammer den 26 april 2024 kl 19:10

    Allfrequencyjammer

    Språkfel #2 – Vadstena slott

Skriv en kommentar

Din epostadress delas eller publiceras aldrig Obligatoriska fält är markerade med *

*
*

Du kan använda dessa HTML-taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

FireStats icon Använder FireStats