Ännu en vecka..

Nu är snart ÄNTLIGEN den här veckan över. Midsommarfirande i all ära, men efter att ha jobbat sex av veckans sju dagar lockar nästa veckas rubrik ’föräldraledigt’ extra mycket. Sen är det faktiskt bara en jobbvecka kvar innan semestern! Det kommer att bli ett rejält sommarlov i år. Föräldraledigt V 28, semester V 29-32 och sen fyra föräldraledighetsveckor efter det!

Ska försöka bli lite bättre på att uppdatera här också. Ett besök på ICA Maxi häromdan gav en påse blandade språkfel som dyker upp här så småningom. Några har frågat om jag kan skriva om vardagen ombord på tågen, men jag vet inte riktigt.. det skulle bli så konstlat eftersom man av olika anledningar inte riktigt kan skriva det man tycker.

Nu är det dags att ladda för jobb igen. Vi hörs! Läs/kommentera/länka/tipsa gärna.

Detta inlägg är publicerat i allmänt, jobb, språkfel. Bokmärk permalänk. Skriv en kommentar eller lämna en trackback: Trackback URL.

Skriv en kommentar

Din epostadress delas eller publiceras aldrig Obligatoriska fält är markerade med *

*
*

Du kan använda dessa HTML-taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

FireStats icon Använder FireStats