Nu kan det bara bli bättre..

Sommaren/semestern börjar med en handfull regniga och svala dagar så nu kan det väl egentligen bara bli bättre. yr.no (som oftast har bättre träffsäkerhet än SMHI m fl) visar att det inte direkt blir någon bättring de närmaste dagarna heller..

Planen just nu är att fixa här hemma och sen ta en långhelg med husbil till Uppsala/Norrtälje-området. Ett utmärkt tillfälle att komma ut lite och visa Minus ännu en bit av Sverige. Dessutom ska husbilens TV och decoder provköras efter kabelbytet. Varför kablarna är bytta? Den enkla och ganska roande anledningen är att Kaijas [Faktaruta: Kaija är Mirellas mamma och det är hennes husbil] hund tuggade sönder både scartkabeln och strömkabeln till TVn för en tid sedan så det har varit några veckors intensivt letande för att hitta nya. Scartkabel var ju inte direkt svårt eftersom mer eller mindre alla tv/media/datorkedjor har såna, men strömkabeln hittade jag till slut hos NetOnNet i Örebro efter tips från ElGiganten på Marieberg.

Tydligen är det några fler än jag själv som roas av att läsa om mina tankar och det tackar jag naturligtvis för. Nu på sommaren kommer det inte bli så mycket skrivet, men bättring utlovas i höst!

Detta inlägg är publicerat i tankar. Bokmärk permalänk. Skriv en kommentar eller lämna en trackback: Trackback URL.

Skriv en kommentar

Din epostadress delas eller publiceras aldrig Obligatoriska fält är markerade med *

*
*

Du kan använda dessa HTML-taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

FireStats icon Använder FireStats