Dags att ladda upp..

Nu är det snart dags för en ny jobbvecka. Oslo och överliggning i Torsby måndag-tisdag, en tur till Oslo på onsdag kväll och sen får vi se hur det går med torsdag och fredag. Jag hoppas på en Hallsbergtur på fredag men då var det tvunget att byta tur även på torsdag. Jag tjänar en hel del tid på ett byte så jag hoppas allt går vägen.

Detta inlägg är publicerat i jobb. Bokmärk permalänk. Skriv en kommentar eller lämna en trackback: Trackback URL.

Skriv en kommentar

Din epostadress delas eller publiceras aldrig Obligatoriska fält är markerade med *

*
*

Du kan använda dessa HTML-taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

FireStats icon Använder FireStats