Karlstad-Torsby via.. Oslo

Då ska vi se.. Tidtabeller utskrivna, Norgetång, Norgekassa och Norgeflagga nerpackade. Biljettmaskin och skrivare fixade och skylten med OMBORDANSVARLIG ligger redan i bröstfickan på västen.

Idag väntar tur 7320 med tågen 8907 (Karlstad-Oslo), 8924 (Oslo-Karlstad) och 8965 (Karlstad-Torsby) innan det är dags att välja rum på överliggningen i Torsby. I den nyss nämnda Värmländska metropolen har vi två lägenheter att välja på. Dessa ligger på våning 3 resp 4 och kallas just därför alltid ’trean’ eller ’fyran’. En del påstår att det spökar på trean men jag har då inte märkt nån större skillnad. Huset är ett typiskt låghus med lite sjukhuskänsla på korridorer och annat.  Senast korridorerna och trapphuset fick en renovering verkar för övrigt vara när ångestorange och sjukhusmönster var inne så det känns lite halvmuggigt fast på ett ombonat sätt liksom.

——–

Det blev trean idag. Kvällsmaten nersvald, TVn på och uppkopplingen fixad. Norgesvängen funkade fint förutom en kille som tänkte dricka en medhavd kasse öl på vägen mot Kil. Efter lite övertalning med regelinformation så lät han sig dock lugnt övertalas till att spara ölen till senare. Däremot gjorde han sitt bästa för att få månadens kund-utmärkelsen hos sin mobiloperatör eftersom han pratade (dessutom högt och ljudligt) i telefonen i princip hela vägen från Lilleström till Kil!

Nu blir det lite slösurfning och lite justeringar av det här projektet och sen sova. Klockan ringer 05.05.

Detta inlägg är publicerat i jobb. Bokmärk permalänk. Skriv en kommentar eller lämna en trackback: Trackback URL.

Skriv en kommentar

Din epostadress delas eller publiceras aldrig Obligatoriska fält är markerade med *

*
*

Du kan använda dessa HTML-taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

FireStats icon Använder FireStats