Vådan av att mellanlagra saker i skåpet på jobbet..

I morse ringde klockan 05.05 och efter fem minuter ringde mitt påminnelselarm. En smart grej när man – i perioder – har en förmåga att snooza på morron. Nå, upp, packa ihop lite saker, koppla loss handdator och skrivare från sina laddare. TraffiCare, som sköter städningen, lägger alltid ut handdukar när de städar så jag greppar den ena och är påväg in i duschen när jag upptäcker att necessären inte hänger på kroken där jag min vana trogen alltid brukar hänga den redan på kvällen när jag kommer till överliggningen. Nå, den liggen väl i väskan då? Efter en stunds letande både i väskan, runt väskan, i högen med jobbkläder och i alla rum inser jag att necessären naturligtvis ligger – precis där jag själv lade den igår – i jobbskåpet på kontoret i Karlstad!

När jag började turen igår tänkte jag vara lite smart. För att slippa kånka runt på en massa saker som jag egentligen inte behöver hela dagen brukar jag hiva in de sakerna i jobbskåpet för att hämna dem innan det är dags för kvällens sista tåg eller sista möjligheten för dagen att hämna dem. Det gjorde jag i och för sig också – på morronen lade jag ur necessären och lite annat och plockade istället med Norgekassan och en del annat som ska med när man gör en norgetur. När vi kom tillbaka till Karlstad lade jag ur Norgekassan och lite annat men i hastigheten blev necessären kvar där den var..

Nå, tillbaka till idag! Valet var mellan att se ut som en nyvaken igelkott eller att duscha, ’låna’ lite kvarlämnat schampo och fixa till håret så gott det gick. Det blev det senare och jag tror inte nån märkte någon jättestor skillnad ändå. :)

Detta inlägg är publicerat i ironi, jobb. Bokmärk permalänk. Skriv en kommentar eller lämna en trackback: Trackback URL.

Skriv en kommentar

Din epostadress delas eller publiceras aldrig Obligatoriska fält är markerade med *

*
*

Du kan använda dessa HTML-taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

FireStats icon Använder FireStats