Kort rapport från Oslo

Nu har vi hunnit med att åka till Oslo, plockstäda tåget, varit ut och handlat lite och nu inväntar in avgångstid på spår 15. Eftersom trafiken går som en söndag idag (läs förra inlägget) så fick jag även med en andraman! Den här gången var det dock en andrakvinna i form av kollegan HA. Eftersom hon saknar norgebehörighet så blev hon dock bara kaffehäxa.

Det verkar sig som allt löste sig så att jag får en Hallsbergstur på fredag! Det är den beryktade morgon-jojoturen Hallsberg-Laxå-Örebro men det funkar rätt bra ändå. Dessutom slutar jag nästan nio timmar tidigare mot ledig helg än jag skulle gjort om jag haft kvar min ordinarie tur!

Helgen verkar även inbjuda till en husbilstur.. det gäller bara att komma överens om färdväg och resmål. :)

Detta inlägg är publicerat i jobb, resor, vardag på tåget. Bokmärk permalänk. Skriv en kommentar eller lämna en trackback: Trackback URL.

Skriv en kommentar

Din epostadress delas eller publiceras aldrig Obligatoriska fält är markerade med *

*
*

Du kan använda dessa HTML-taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

FireStats icon Använder FireStats